Om meg

Pianoland er en velrenommert spesialforretning for pianoer og flygler, med tradisjon som seriøs pianobygger siden Otto Scholz startet opp i 1905 i Schlesien i Tyskland. Dr. Steffen Hofmann er 3. generasjons pianotekniker, med røtter i Sachsen i Tyskland. Hans farfar, Otto Scholz, er velkjent i pianobransjen.

Han bygget det kjente "Hofmann & Scholz"-pianoet, som er solgt på alle kontinenter (unntatt Afrika). Hofmann henter mye av sin inspirasjon fra de store tyske pianofabrikkene og pianoene som ble bygget i Tyskland under perioden 1900–1996.

I møte med Norges fortryllende natur og hyggelige nordmenn fikk Hofmann også stor inspirasjon til å legge til rette for at norske barn og voksne kunne få mulighet til å lære seg å spille piano. Hans kunnskaper innen reparasjonsmetoder, utviklet i Tyskland, har åpnet for at 95 % av alle reparasjoner og stemminger av pianoer og flygler kan utføres i kundens egne hjem.

Ta kontakt med meg

Velrenommert spesialforretning for pianoer og flygler i Oslo.

Kontakt

3. generasjons pianotekniker

Pianoland

Nydalsveien 28

0484 Oslo

Om

A 440 er en velrenommert spesialforretning for pianoer og flygler, med tradisjon som seriøs pianobygger siden Otto Scholz startet opp i 1905 i Schlesien i Tyskland. Dr. Steffen Hofmann er 3. generasjons pianotekniker, med røtter i Sachsen i Tyskland. Hans farfar, Otto Scholz, er velkjent i pianobransjen.